Boek nu!

VIP “A beautiful life”

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bent u een zakenvrouw of zakenman? Vaste klant?

Nieuw bij LYS DANIQUE: VIP “A beautiful life” Treatments.
Als zakenvrouw weet ik als geen ander hoe lastig het is om die momenten in te plannen voor jezelf. Ook ik moet er voor zorgen dat ik er goed en verzorgd uitzie aangezien IK mijn eigen visitekaartje ben.
NU ben ik op zoek naar U! Ik ga er voor zorgen dat U het hele jaar door er OP en TOP uitziet met de mooiste behandelingen & de mooiste producten. Hoe? Tijdens de intake gaan we samen bekijken welke behandeling(en) of kuur u wenst en welke voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl. De abonnementen die wij aanbieden zijn voorzien van een flinke korting. Kies uit een pakket met 1x per week of 1x in de twee weken een gezichtsbehandeling. Dit voor een vaste maandprijs van €50,- per behandeling.
Uiteraard kunnen wij ook een persoonlijke abonnement samenstellen met diverse behandelingen naar wens en frequentie. Alles onder 1 dak – At your service 😉

Maandabonnement
Wanneer u kiest voor een maandelijks VIP “A beautiful life” Treatment dan ontvangt u een exclusieve korting op de gezichtsbehandelingen. Binnen het pakket krijgt u wekelijks of tweewekelijks een behandeling van 60 minuten waarbij de producten van Perris Skin Fitness & LPG – Endermolift worden gebruikt om het door u gewenste resultaat te bereiken.
De prijs per behandeling bij beide pakketten is €50,-. Een pakket wordt vooraf afgenomen en betaald. Vervolgens worden de behandelingen direct ingepland en moeten binnen 4 weken worden verzilverd.

Mocht u een peeling erbij wensen dan wordt de prijs uiteraard anders maar nog steeds in uw voordeel. Deze behandelingen kunnen we dan samenstellen in overleg.

Uw voordeel

  • 4 gezichtsbehandelingen – €200,- per maand – 1 behandeling per week á € 50,- per behandeling (besparing €60,-)
  • 2 gezichtsbehandelingen – €100,- per maand – 1 behandeling per 2 weken á €50,- per behandeling (besparing €30,-)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.