Boek nu!

Over mij

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Danielle Fuchter

Hartelijk welkom bij LYS DANIQUE / A Beautiful life

Body & Skin Treatments

Mijn naam is Danielle Fuchter, 51 jaar. Ruim 5 jaar geleden heb ik LYS DANIQUE opgericht. A Beautiful life – betekent voor mij: niets is mooier dan de mens en schoonheid moet men koesteren. Schoonheid gaat over “puur” en “harmonie”. Het in balans brengen van het innerlijke en het uiterlijk, daar ligt vooral mijn passie.

Ik heb mijn kennis verbreed in de Beauty Branche en heb mij gespecialiseerd in het geven van LPG Endermologie® / Lipomassage behandelingen, Anti-aging behandelingen voor het gelaat en het geven van Manuele – Ontspannings Massages voor het lichaam. Vrouwen willen tegenwoordig ook mooie wimpers en ook daarin heb ik mij gespecialiseerd als wimperstyliste.

Ik ben ontzettend trots om te mogen samenwerken met de gekwalificeerde en ervaren cosmetisch arts Dokter Isabella. Wij vormen inmiddels een “Dream Team”.

LYS DANIQUE heeft haar behandelingen inmiddels uitgebreid met het mooie Zwitserse huidverzorgingsmerk Skin Fitness by Perris Swiss Laboratory. Dit nieuwe merk biedt exclusieve en vooral effectieve antiaging behandelingen. De behandelingen in combinatie met de producten bieden een snel en zichtbaar resultaat! En nog mooier in combinatie met de LPG Endermolift behandelingen voor het gelaat. De producten zijn 100 % huidvriendelijk en bevatten geen parabenen, siliconen of synthetische stoffen. Train uw huid elke dag met Skin Fitness en gun uzelf nu de luxe van een mooie, stevige en gelifte huid met een natuurlijke uitstraling! Skin Fitness by Perris Swiss Laboratory.

LYS DANIQUE is gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Blaricum – bij Salon Nails by Rose – Naast Moeke Spijkstra. Ontspanning is hier net zo belangrijk als huidverbetering en huidverzorging. Dat merkt u zodra u binnenkomt. Ik neem de tijd voor u, in een rustgevende sfeer, met persoonlijke aandacht en uitvoerige uitleg bij al mijn behandelingen en producten. Voor welke behandeling u ook komt, dit moment is echt even een moment voor uzelf.
We zullen samen een optimale behandeling samenstellen voor het beste resultaat.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen.
Danielle Fuchter

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.