Boek nu!

Ogen en wenkbrauwen

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ogen en wenkbrauwen

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen en wimpers. Het (laten) verven en epileren van uw wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie vrouwelijke uitstraling. Geef uw wenkbrauwen en ogen de juiste behandeling, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur.

 
Voordelen van wenkbrauwen verven
Zitten er echt voordelen aan het verven van je wenkbrauwen? Een aantal pluspuntjes zijn er wel te noemen zoals:

  • je kunt je gezicht beter definiëren
  • je wenkbrauwhaartjes lijken bijvoorbeeld altijd langer als je ze verft en zelfs de afgesleten punten worden (weer) donkerder van kleur
  • ook de dunnere haartjes aan de uiteinden van je wenkbrauwen lijken ineens in volume toe te nemen
  • daarnaast kun je natuurlijk tijd besparen als je s’ochtends je make-up routine doet

 
Welk product gebruiken wij?
De geselecteerde ingrediënten in de Biosmetics Intensive Eyepearl, zoals lanoline, zonnebloemolie en pindaolie zorgen voor een optimale combinatie van voedende stoffen met als gevolg een uitzonderlijke kwaliteit en een uitstekend kleurresultaat.

Langdurig mooi met de Intensive Eyepearl Wimper– en Wenkbrauwtint. Wimpers en wenkbrauwen zien er na een behandeling met de Intensive van Biosmetics gewoonweg fantastisch uit! De kleur bedekt de volledige haren van de wimpers en wenkbrauwen die door de effecten van de zon en water vervaagd kunnen zijn. De wimpers lijken daardoor weer duidelijk langer en voller. Ook de wenkbrauwen krijgen weer een nieuwe, frisse uitstraling.
Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleuren donker bruin, licht bruin, grijs of zwart. Meestal wordt gekozen voor de kleur zwart.

 

Epileren
Laat uw wenkbrauwen epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald. Er ontstaat een opener blik en een verzorgde uistraling.

 

Werkwijze
Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet en evt. hars om het teveel aan donshaartjes keurig strak te kunnen verwijderen en dit op een zachte en verantwoorde manier te laten gebeuren. Na het epileren hebben uw wenkbrauwen weer een symmetrische, natuurlijke vorm. Met epileren blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. De haartjes die hierna terugkomen zijn dunner en dus de volgende keer nog makkelijker te verwijderen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.