Boek nu!

Gezichtsbehandelingen en Peelings

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EndermoLift™

Een 100% natuurlijke anti-age booster om ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. Deze LPG behandelingen zijn gebaseerd op de bindweefselmassage techniek.

• Rimpels vervagen & contouren worden strakker
• U krijgt een heldere teint

Ook zijn er cosmetische producten voor het gezicht van LPG te koop en te bestellen in de salon. Uiteraard kan ik u adviseren tijdens en na uw behandeling welke producten geschikt voor u zal zijn. Deze zijn zéér effectief in combinatie met de behandelingen en uiteraard voor “thuis” gebruik.

Wat is Endermolift?

Deze methode is uniek omdat het lichaam gestimuleerd wordt lichaamseigen processen actief te houden. De Endermolift™ van LPG biedt onmiddellijk zichtbare resultaten, een natuurlijk liftend effect. De resultaten vermenigvuldigen zich sessie na sessie: rimpels vervagen, strakke contouren, heldere teint.

Hoe werkt Endermolift?

De exclusieve anti-aging techniek maakt de huid diepgaand steviger om zo de ouderdomsverschijnselen efficiënt te behandelen. De LPG-lift mobiliseert het huidoppervlak met de microkloppingen om de jeugdige cellen diepgaand te stimuleren. Deze lift’s herstellen de natuurlijke productie van collageen.

Endermolift™ is een mechanische stimulering, die zorgt voor een echte training van de weefsels. Tijdens de behandeling maakt het speciale behandelkopje knijpbewegingen en stimuleert zo de fibroblast (onderhuidse cellen) om collageen aan te maken.

Endermolift™ zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor je een frisser en jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen, poriën verkleinen, de huid is zuiver, zacht, glad en de aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd.

De behandeling is aangenaam en dynamisch. Het versterkt de huid van het gezicht door de circulatie problemen op te lossen en het bindweefsel te stimuleren om de collageen productie te verhogen, waardoor de elasticiteit van de huid verbetert.

Anti-aging by Peeling

Is jouw missie een nieuwe huid?

Dan ben je bij LYS DANIQUE aan het goede adres. LPG heeft een vernieuwd anti-aging programma gelanceerd LPG Peeling & Collagen Mask behandeling
Een nieuwe generatie van peeling om de huid weer een jeugdige en glanzende uitstraling te geven.

 

LPG staat voor:

 • heeft bijna 30 jaar ervaring
 • 100% natuurlijke anti-aging
 • effectief en volledig in overeenstemming met de ecologie van de huid

Het gehele nieuwe anti-agine programma van LPG Revonateur combineert de bewezen effictiviteit van de nieuwe Generatie Endermolift

 • Behandeling start je met jouw Endermolift programma
 • Dan vervolgens LPG Peeling op het gezicht en de hals. LPG Peeling helpt de huid te exfolieren en het versnellen van de celregeneratie.
 • En we eindigen met een heerlijke LPG Collagen Mask om de huid intensief te kalmeren en te hydrateren.
12 3

Het resultaat van 1 sessie:

 • mooie glans en huidtextuur
 • rimpels gladgestreken (volume)
 • minder ruwheid van de huid

“Deze oppervlakkige peeling behandeling is uniek, omdat het de vernieuwing van de cellen bevorderd om rimpels en fijne lijntjes te wissen en een stralende teint te herstellen met respect voor de huid. De Endermolift stimuleert de elastine en hyaloronzuur, wordt de efficientie van de peeling naar weefselregeneratie geoptimaliseerd” aldus Dr Ghislaine Beilin, LPG Medecin Esthetique
De Nieuwe Generatie Endermolift™ is de enige technologie die in staat is om op natuurlijke wijze de synthese van stoffen te activeren die essentieel zijn voor een jeugdige huid:

 

 • collageen voor het behoud en de stevigheid (+23%)
 • elastine (+46%) voor de soepelheid van de huid
 • hyaloronzuur (+80%) voor de hydratatie

om zo lang mogelijk een jeugdige huid te behouden
LYS DANIQUE adviseert een kuur van 2 behandelingen, binnen 15 dagen.
Interesse? Maak een afspraak voor jouw LPG Peeling Experience bij LYS DANIQUE.

Bekijk hier de tarieven

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.