Boek nu!

Cosmetisch arts

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bij LYS DANIQUE worden Medisch Cosmetische behandelingen uitgevoerd die erop gericht zijn om op een natuurlijke manier lijnen in het gezicht te laten vervagen, rimpels te verzachten en gezichtcontouren te accentueren. Hierdoor wordt een jongere en frisse uitstraling gerealiseerd. LYS DANIQUE is hiervoor een samenwerking aangegaan met medisch cosmetisch arts dr. Isabella Savic. In mijn salon is dr. Isabella Savic de adviserend en behandelend cosmetisch arts.

Op dinsdag 11 december a.s. vanaf 17:00 komt Isabella Savic bij LYS DANIQUE.  Voor een geheel vrijblijvende intake met informatie over cosmetische behandelingen of een afspraak bel naar

06-24304454.

Isabella Savic

Dr. Isabelle is een gedreven, professionele vakvrouw die je objectief zal voorlichten en behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zal uitvoeren.

Isabella Savic is na haar middelbare schoolopleiding Farmacie gaan studeren aan de RijksUniversiteit Groningen, deze doctorale studie heeft ze met succes in 2006 afgerond. Na deze studie ging ze Geneeskunde studeren eveneens aan de Rijks Universiteit Groningen waar ze in 2010 haar artsendiploma heeft behaald. Isabella Savic is een geregistreerd arts onder BIG nummer: 19913537001.

 

Na haar artsen opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als medisch cosmetisch arts. Inmiddels heeft ze een lang traject achter de rug van opleidingen, trainingen en heeft ze veel ervaring opgedaan in het verrichten in medisch cosmetische behandelingen.
Door haar achtergrond in de farmacie beschikt dr. Isabella Savic over een specialistische kennis van producten die in de geneeskunde beschikbaar zijn. Deze kennis deelt ze met onze cliënten om onder andere zorgvuldig te kunnen bepalen welke producten het beste resultaat geven.

Doelstelling

Kwaliteit (kennis en kunde), betrouwbaarheid, zorgvuldigheid zijn de kernwoorden waarmee we ons willen onderscheiden. Het is vanzelfsprekend dat dit eveneens geld voor de prijs. Je krijgt bij dr. Isabella van te voren, geheel vrijblijvend te horen wat de kosten van behandeling zijn. Door niet te hoeven investeren in dure villa’s kunnen we onze diensten tegen scherpe en concurrerende
tarieven aanbieden. Deze salon voldoet aan de hoogste standaards op het gebied van hygiëne en inrichting.

  • Kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en fronsrimpels ontstaan door overmatige spieractiviteit. Met botox kan deze activiteit worden afgeremd en wordt de huid gladder…..
  • Fillers of rimpelvullers zijn producten die oppervlakkig in de huid worden gespoten om een rimpel te verzachten of te laten verdwijnen…..
  • Overtranspiratie ook wel hyperhidrosis genoemd kan best veel hinder geven in het dagelijkse leven. Gelukkig is dit te verhelpen met een botoxbehandeling…..
  • Een mogelijke uitlokker van migraine is het voortdurend onwillekeurig aanspannen van spieren. Een behandeling met Botox kan hierbij helpen…
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.