Of u nu centimeters van uw taille wilt verliezen of de omvang van uw heupen en dijen wilt verkleinen, onze echografie-cavitatiebehandelingen kunnen u helpen uw lichaamsvorm te verbeteren … en uw zelfvertrouwen!

Echografie Cavitatiebehandeling is een volledig non-invasieve behandeling voor het verminderen van lichaamsvet.

De behandeling is pijnloos, niet-chirurgisch en er is geen hersteltijd.

Echografie Cavitatie maakt gebruik van wetenschappelijk bewezen laagfrequentie geluidsgolven om de laag vetcellen onder de huidoppervlak pijnloos te verwarmen en te laten trillen. De druk zorgt er uiteindelijk voor dat de vetcellen barsten en hun inhoud vloeibaar maken in het lymfestelsel in het gebied dat u wilt verbeteren.

Echografie-energie richt zich veilig op vetcellen in het gekozen lichaamsgebied zonder de omliggende weefsels te beschadigen.

De procedure

Echografie Cavitatie is een zeer ontspannende procedure. Ultrasone gel wordt aangebracht op het te behandelen gebied om de huid te beschermen en werkt als een geleider waardoor de ultrasone golven in de vetafzettingen kunnen doordringen. De cavitatie-applicator wordt over het gebied gemasseerd en cliënten horen een laagfrequent rinkelend geluid in hun oren dat geen kwaad kan en verdwijnt zodra de huid niet meer in contact is met de applicator.

Cliënten worden voor en na de behandeling gemeten en de meesten zullen vanaf de eerste sessie een algeheel gevormd uiterlijk en verminderde omtrek in het behandelde gebied opmerken en binnen een paar dagen worden een grotere verbetering opgemerkt. Elke behandeling bouwt voort op de vorige behandeling.

Samenvatting van de behandeling

30 – 60 Behandeltijd (minuten)
4 – 10 Sessies nodig (aanbevolen)
1 – 2 Merkbare resulaten (dag)
5 Volgende behandeling (dagen)

Voordelen van de behandeling

  • Verminderde omtrek in doelgebied
  • Bloedcirculatie en lymfedrainage
  • Verbeterde huidskleur en textuur
  • Verbeterde lichaamstoon en- contour
  • Uitstekende cellulite therapie
  • Meetbare resultaten

Prijslijst

Prijs Gebied
€129 1 gebied
€129 Bovenbuik
€129 Onderbuik
€169 Armen
€169 Achterkant van de dijen
€169 Voorkant van de dijen
€199 Volledige buik
Prijs op aanvraag Kuur

Resultaat