Radio Frequentie is een van de veiligste, minst ingrijpende en toch meest effectieve antiverouderingsbehandelingen die beschikbaar zijn.

Het lift, verstevigt en verstrakt de huid, allemaal zonder onder het mes te hoeven gaan. In tegenstelling tot andere niet-chirurgische faceliftbehandelingen op de markt, stimuleert radio frequentie de huideigen natuurlijke vernieuwing van collegeen en elastine, wat resulteert in een gladdere, strakkere en jonger uitziende huid.

In onze vroege jaren ’20 hebben we veel collageen in onze huid. Met het ouder worden neemt onze collageenproductie echter af, zodat tegen de tijd dat we halverwege de 40 zijn, deze nauwelijks nog in productie is en door het gebrek aan collageen merken we dat onze huid elasticiteit verliest, verslapt en lijnen en rimpels vormt. Met behulp van de meest geavanceerde radiofrequentieapparatuur op de markt zijn we in staat uw eigen natuurlijke collageen te stimuleren en elastinevezels aan te spannen om een langdurige huidverjonging te bewerkstelligen.

De procedure

Allereerst vindt er een uitgebreid gesprek plaats om uw wensen vast te stellen. De proceduretijd is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, meestal
duurt dit tussen de 30 en 45 minuten.

Tijdens de procedure verwarmt ons RF-handstuk geleidelijk de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe collageenproductie. De huidoppervlak blijft rond de 40oC en wordt tijdens je sessie constant gemonitord. Radio Frequentie Huidverstrakking is ontspannend, pijnvrij en kent geen bijwerkingen.

Samenvatting van de behandeling

20 – 45 Behandeltijd
2 – 6 Sessies nodig (aanbevolen)
9 Merkbare resulaten (weken)
6 Volgende behandeling (dagen)

Voordelen van de behandeling

  • Geen hersteltijd
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels
  • Pijnloos
  • Vermindert striae
  • Langdurige resultaten
  • Verstevigt effectief losse/verslapte huid

Prijzen

Prijs Behandeling
1 gebied €129,00
Bovenbuik €129,00
Onderbuik €129,00
Voorkant van de dijen €169,00
Achterkant van de dijen €169,00
Armen €169,00
Volledige buik €199,00
Radio frequentie (RF) gezichtsbehandeling €129,00
Kuur €op aanvraag

Resultaten