De Liposhape Pro is een behandeling die verschillende technologieën combineert om ongelooflijke resultaten te bereiken, zoals het strakker maken van de huid, verjonging van de gezichtshuid, het verminderen van vet, cellulite, het vormen van het lichaam en het liften van de billen. De gebruikte technologieën omvatten ultrasone cavitatie, radiofrequentie, vacuümtherapie en LED-therapie, die afzonderlijk of in com binatie worden gebruikt om verschillende behandelingsdoelen te bereiken. Radiofrequentie wordt gebruikt om de huid strakker te maken en vetweefsel af te breken, ultrasone cavitatie om vetcellen af te breken, vacuümtherapie om cellulite te verminderen en LED-technologie om de natuurlijke celprocessen te stimuleren voor huidreparatie en verjonging.

BEHANDELINGEN

De Liposhape Pro biedt een verscheidenheid aan behandelingen om ongelooflijke resultaten te bereiken, waaronder:

  • Huidverstrakking
  • Gezichtsverjonging
  • Vetvermindering
  • Cellulitevermindering
  • Lichaamscontouren
  • Bum-lifts

NIEUWE TECHNOLOGIE

De gebruikte technologieën zijn onder andere ultrasone cavitatie, radiofrequentie, vacuümtherapie en LED-therapie, die individueel of gecombineerd werken en mij in staat stellen verschillende behandelingsproblemen aan te pakken met volledig aanpasbare procedures.

RADIOFREQUENTIE

De Liposhape Pro maakt gebruik van radiofrequentie-energie om de huid strakker en steviger te maken, vetweefsel af te breken en de verschijning van cellulite te verbeteren door middel van hoogfrequente elektromagnetische golven. De weerstand van het weefsel tegen de hoogfrequente stroom produceert warmte, wat een samentrekking van bindweefsels en collageenstimulatie veroorzaakt.

ULTRASONE CAVITATIE

Ultrasone cavitatie is slechts één van de technologieën die door de Liposhape Pro worden gebruikt. Deze technologie breekt veilig en effectief vetcellen af door een vorming van bubbels tussen de cellen te creëren, die door de werking van laagfrequente ultrasone golven imploderen. De creatie van schokgolven beschadigt selectief het membraan van de vetcel, waardoor het vloeibare vet in het lymfestelsel wordt gelekt en uiteindelijk naar de lever wordt vervoerd om te worden gemetaboliseerd.

Cavitatie is een fenomeen waarbij kleine luchtbellen of holtes ontstaan in een vloeistof, als gevolg van een verandering in druk of stromingssnelheid. In het geval van ultrasone cavitatie, wordt dit fenomeen gebruikt om vetcellen af te breken door het creëren van microscopische luchtbellen in de vloeistof die de vetcellen omringt. De imploderende luchtbellen creëren schokgolven die de vetcellen beschadigen en hun inhoud vrijgeven, die vervolgens door het lichaam worden gemetaboliseerd.

VACUÜMTHERAPIE

Vacuümtherapie heeft vele voordelen, zoals veteliminatie via het lymfestelsel, vermindering van cellulite en verbetering van de bloedstroom in de lagen van de hypodermis, dermis en epidermis. Het heeft ook een exfoliërend effect, geeft elasticiteit aan de huid en ontspant de spieren.

LED-TECHNOLOGIE

De LED-technologie die is geïntegreerd in elke radiofrequentie-applicator stimuleert de natuurlijke celprocessen van het lichaam om de reparatie en verjonging van de huid te versnellen.