Boek nu!

Acties

 
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BOOST BEHANDELING LIPOMASSAGE

1

Lipomassage voor haar èn voor hem by Endermologie ®

Lipomassage is een techniek van Endermologie ®, deze biedt dé oplossing voor cellulitis, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Afslanken op korte termijn en weer een mooi silhouet krijgen behoren voortaan tot de mogelijkheden.
Kennismakingsactie – Wilt u ook deze behandeling ervaren?
Reserveer dan een BOOST Behandeling van 3x voor de prijs van € 199,- (normaal €225,-) inclusief een gratis lichaamsanalyse.

 

 

MASSAGE “Mud Experience”

1

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van massage!
MudExperience bestaat uit een diepgaande huidreiniging in combinatie met een ontspannende, verkwikkende en zuiverende massagebehandeling. (duur 60 min)

Het zorgt voor een intense ontspanning, een stimulatie van afvalstoffen die ervoor zorgen dat u zich na een behandeling vitaler voelt en het is een uitstekende ondersteuning tijdens afval- en detoxprogramma’s. U ervaart tijdens deze behandeling de voordelen van de unieke combinatie dat er een peeling en een massage in één vloeiende behandeling gedaan wordt. Douchen is na een MudExperience behandeling ook niet meer nodig.

Nog niet ervaren? : deze heerlijke lichaamsmassage is nu te boeken voor de prijs van € 49,95 (normaal €65,00) Boekt u voor 2 personen apart ? dan kost deze €39,95 pp 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.